zoek, fijne man, intieme momenten

Vrouw zoekt jonge of oudere man voor intieme momenten

Mijn man was door een ongeval zwaar gehandicapt geraakt, omdat ik op een bepaald moment toch een onweerstaanbare behoefte kreeg aan seksueel contact ben ik toen op een gegeven moment vreemd gegaan. Na een tijdje kwam mijn man daar achter en hij had voor mij geen enkel begrip en hij heeft nog diezelfde week de scheiding in gang gezet. Nu ik weer alle vrijheid heb ga ik graag op zoek naar een fijne man voor fijne en intieme contacten. U bent een humorvolle, fijne man, een levensgenieter die zeker ook van de kleine dingen in het leven kan genieten. U verzorgd zichzelf goed maar u bent zeker ook geen dandy. U mag best jonger zijn dan ik ben maar ouder is ook geen bezwaar zolang u maar mobiel en energiek bent. Hoor ik je ?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.